Baron

Baron

ponedeljek, 20. april 2009

Dan DPa je prišel tako imenovani "Dan D".


Za mano je bila dolga in neprespana noč polna pričakovanj in vznemirjenja. Da ne omenjam, kako se ti vleče služba, ko nekaj pričakuješ. No, vseeno smo se odpravili v Zatolmin po našega Barona.

Spet moram pohvaliti družino Rutar, res so se potrudili in pripravili vse in še več za oddajo svojega mladička. V njihovih očeh je bilo videti rahlo žalost, ko smo Barona naložili v avto. Pa saj jih razumem, tudi meni bi bilo težko oddati tako prikupnega in lepega kužija. Vendar pa so bili tudi veseli, ker so vedeli, da gre v dobre roke.;)

Baron ni dolgo jokal v avtu in je hitro zaspal. Spal je vse do Ljubljane(če ne štejem postanka v Idriji). In tako je tudi Baron končno spoznal svoj novi dom. Glede na dejanje in mahanje z repom mu je všeč. Mislil sem si, da bo noč naporna, polna klicanja svojih bratcev, sestrice in mame. Na moje presenečenje je bila noč zelo mirna, nič cviljenja in tuljenja. Največje presenečenje pa me je čakalo zjutraj.V sebi pričakuješ kako lužico in kakec vendar nič, celo noč je bil priden.No ja, ko je vstala Nataša, da bi ga peljala na sprehod, evo ga od veselja, da smo končno vstali, je naredil lužico. Pa vendar, kdo bi mu zameril.

No in tako se začenja čudovito življenje med Baronom, Natašo in mano.

PRVI PRIPETLJAJ.
Baron si je takoj našel "prijatelja".Zagledal se je v ogledalu in potem je bilo veselje, skakanje in lajanje na samega sebe. Zelo hitro je tudi ugotovil, kako pripraviti Natašo, da kar skoči iz postelje.
Zjutraj jo je lepo prišel pozdravit, da je videl, da ga gleda. Nato je zagrabil njen copat in brž proti vratom, Nataša pa seveda brž za njim.
;))


Ni komentarjev:

Objavite komentar